11. dubna 2014

Když narcisky odkvétají...

...hlásí se o slovo ty háčkované ;-)


...snad to budou pro moje blízké milé dárečky a rozveselí velikonoční výzdobu. Letos na sebe tyto svátky nechají pěkně čekat, kočiček ve váze už jsme si dávno užili a teprve za týden budeme barvit vajíčka.


 Návod na stejné narcisky opět naleznete v knížce od Caitlin Sainio - Háčkované krajkové luční kvítí.


3 komentáře:

  1. Lucinko, moc děkuji za návštěvu na mém blogu, Vidím, že s blogováním začínáš, přeji ti, aby si tu našla pár přátel a trochu radosti. Háčkování moc chválím, na začátečnici paráda,jen tak dál! Zase se zastavím!
    Přeji hezký večer a zdravím, Helena

    PS: moc hezký citát!

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko, to je moc milé překvapení - první komentář - a tak krásný, od srdce. Opravdu jste mě potěšila;-) přeji krásné jarní dny, Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, že jste zlatá, to jsem vytušila už z krásného komentáře, který jste mi dala na můj blog, a nad kterým se s dojetím a hlavně s velkou radostí v srdci usmívám ještě teď. Ale až ve chvíli, kdy jsem přišla do vašeho blogového království, jsem pochopila, že jste zlatá duše, která si ráda hraje, dělá čtenářům plno radosti a dokonce umí vytvořit zeleninku nebo květiny, které nevadnou. Myslela jsem, že to umí jenom víly, které běhají bosé po lukách se třpytivou hůlčičkou v malých ručkách, ale teď vidím, že i doopravdická žena může být kouzelnice. ;-) Skvělý, krásný blog; přeju moře (a proč se držet zpátky - přeju celý oceán) štěstí a radosti nejen na blogu, ale hlavně ve skutečnosti. ;-)
    Vaše Vivi

    OdpovědětVymazat

Všem vám moc děkuji za milé komentáře...